SZC logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203062/007 | 9900 Körmend, Rákóczi u. 2.

Intézmény logo

Vas Vármegyei SZC Rázsó Imre Technikum

HírekKözérdekű adatokKRÉTA

Hírek

2024. jún. 7.


Amin

  Országos 6. helyezés a Frühling in den DACH-Ländern projektversenyen

  A Hebe Kft. egyfordulós projektversenyt hirdetett az idei tanévben, amelyen iskolánkból Andorka Szabolcs és Sömenek László 1/9/1. osztályos tanulóink vettek részt.

  Országos 6. helyezés a Frühling in den DACH-Ländern projektversenyen

  A verseny feladatai között szerepeltek szövegértési és hallott szövegértési témák, valamint keresztrejtvény és képfelismerés. Diákjaink a húsvétról, a húsvéti szokásokról és ételekről illetve a tavaszhoz kapcsolódó kerti munkákról olvashattak német nyelven. Videók segítségével az anyák napja eredetéről is hasznos információkkal gazdagodhattak. Egy projektmunka részeként húsvéti ételeket készítettek el, amit német nyelven kellett prezentálni, illetve egy 3D-s plakátot szerkesztettek a 2024-es tavaszi fesztiválokról.

  Szabolcs és Laci a német nyelvi megmérettetésen Junior 1 (A2) kategóriában országos 6. helyezést értek el. Gratulálok tanulóinknak, köszönöm a kitartó és lelkiismeretes munkájukat, hogy szabadidejük terhére leültek foglalkozni vele. Csapatként versenyeztek, ahol megtanulták, hogy tudnak összedolgozni, egymást segíteni, feladatokat és az idejüket hatékonyan beosztani, bízom benne további motivációt kaptak a német nyelv tanulása iránt.

  A szép eredményhez sok szeretettel gratulálok!

  Borsos Anita német szakos oktató 

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Nyugdíjba vonuló kollégánkat köszöntöttük

  Nyugdíjba vonuló kollégánkat köszöntöttük

  Nyul Ferenc nyugdíjba vonuló kollégánknak több évtizedes, kiemelkedő, lelkiismeretes és példamutató oktatási tevékenységéért az Oktatói szolgálati emlékérem szakképzési tagozatának elismerését adományozta Csák János (Kulturális és Innovációs Miniszter).

  2024. júl. 4.


  Admin


  Partnereink

  SZC logo

  Vas Vármegyei Szakképzési Centrum


  Vas Vármegyei SZC Rázsó Imre Technikum

  9900 Körmend, Rákóczi u. 2.

  Telefon: +36/94/594-077

  E-mail: titkarsag@razso.hu

  OM azonosító: 203062/007

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000175


  2024Vas Vármegyei SZC Rázsó Imre Technikum